3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Merhamet etti, ortada kaldı

ADANA'da, ikiz bebeklere 6.5 aylık hamile olan 28 yaşındaki Y. Ö., eşiyle kavga edince ortada kalmaması için evlerine aldığı arkadaşı 21 yaşındaki G.A.'nın eşini kandırıp birlikte kaçmasıyla yıkıldı. Y.Ö, 2 aydır haber alamadığı eşinin bulunması için karakola başvurdu.

2 çocuğu olan ve 6.5 aylık ikiz çocuğa hamile olduğunu söyleyen Y.Ö., eşi ve kendisinin ortak arkadaşları olan G.A.'yı evlerine aldıklarında hiç böyle bir şey yapacağını düşünemediğini, şimdi evinin kirasını ödeyemediğini belirterek, barınabileceği bir yer bulunması için Sosyal Hizmetler Müdürü Fazlı Doğanç'tan yardım istedi.

Çocuklarına mama alabilmek için evdeki eşyaları sattığını anlatan Y. Ö., başından geçenleri şöyle aktardı:
“G.A.'nın babası tanıdık biriydi. Kızının kocasıyla kavgalı olduğunu söyleyip, bizde kalmasını istedi. G.A.'nın 1.5 yaşında da bir kızı vardı. Biz de kendisini ortada bırakmamak adına evimize aldık. Kayseri'de oturan kocasını Adana'ya çağırıp, barıştırmak istedik. Ama barışmadılar. Kocamla aralarında bir yakınlaşma olduğundan hiç haberim yoktu. 2 ay önce, 2 çocuğumla ve hamile halimle beni ortada bırakıp kaçtılar. 2 aydır kira parasını ödeyemediğim için gece yarıları evsahibine görünmeden gizlice eve giriyorum.”


G.A.'nın cep telefonuna mesaj attığını söyleyen Y. Ö., “Kocamı aradığımı duymuş, cebime mesaj attı. ‘Beni tercih etmiş, benle gelmiş sen hala ‘Gel barışalım’ diyorsun kocana. Benle çok mutlu’ diye yazmış” dedi.


‘KIZLARINA ACI’


5 ve 3 yaşındaki çocuklarının babalarını istediğini söyleyen Y. Ö., kocasının özellikle büyük kızına çok düşkün olduğunu belirterek, “Bana acımıyorsa, bu çocuklarına da mı acımıyor? Şimdi, bana ‘boşanalım’ diye mesaj atıyor. Ama ona nikah vermem. Karnımda ikiz bebekleriyle ortada kaldım” dedi.

Y. Ö., kocasının kendisini de kaçırarak evlendiklerini söyleyerek, “Evlendiğimde dini nikahlı ayrıca bir evliliği de olmuş. Bu yüzden bir kaç defa kavgamız oldu, ayrıldım. Ailemin yanına gittim. Sonra barıştık. Şimdi de aileme sığındım, ancak, bana kocanın yanına git, yine barışırsınız dediler. Ama asla barışmam. Boşanmayacağım, tek isteğim sığınacak bir yer olsun. Yoksa ortada kalacağım” diye konuştu.

hürriyet
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 12:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?