4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Merhum yüzücüler yarışmayla anıldı

Adana Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Adana Seyhan Lions Kulübü, merhum yüzücüler anısına, geleneksel dördüncü "Merhum Yüzücüleri Anma Kamil Karazincir İl Kulüplerarası Yüzme Yarışması düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi kapalı yüzme havuzunda yapılan yarışlara Adana‘da bulunan yüzme kulüplerinden, 7-14 yaş arası toplam 260 katıldı.Yarışlar, 50 metre kurbağalama, 50 metre kelebek, 50 metre sırtüstü, 50 metre serbest ve 4x50 bayrak kategorilerinde gerçekleşti.

Geçen yıllarda Adanalı yüzücülerin büyük başarılara imza attığını belirten Seyhan Lions Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Yeniçün, “Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme İl Temsilciliği ile birlikte, her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kulüp üyemiz rahmetli Kamil Karazincir’i anma hem de merhum yüzücüleri anmak amacıyla kulüpler arası il yüzme yarışlarının bu yılda dördüncüsünü düzenledik. Adanalı yüzücülerin, eski yıllarda olduğu gibi yüzme sporundaki başarıyı yeniden kazanması ve ülke genelinde Adanalı yüzücülerin başarılarla bizleri temsil etmesi en büyük dileğimizdir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 14:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?