3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Mermerciler Odası'ndan destek

Adana Mermerciler, Briketçiler ve Briket İmalatçıları Odası Başkanı Bülent Öğrü, gelişen teknolojiye ayak uydurmaları için üyelerine destek sağlayacaklarını söyledi.

Öğrü, yaptığı açıklamada, ülkenin ekonomik kriz nedeniyle olumsuz bir süreçten geçtiğini, bu dönemde üyelerinin de görüşlerini alarak geleceğe yönelik plan ve projelerini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Mermer ve briket sektöründe elektrik, su ve akaryakıta gelen zamlar yüzünden maliyetlerin arttığını, döviz kurlarının yükselmesiyle daha da zor durumda olduklarını ifade eden Öğrü, "Bu şartlarda, zaten ayakta zor duran sektörümüzün yaşaması için kayıt dışı çalışanlara fırsat verilmemelidir. Bu konuda devlet yetkililerimizden yardım istiyoruz. İmalatçı esnafımıza verilen "can suyu" adı verilen faizsiz 18 ay süreli esnaf kredisinden ihtiyacı olan her esnafımız faydalanmalıdır" dedi.

Bazı kuruluşlardan üyelerine mesleki teknik destek alma konusundaki arayışlarının sürdüğünü kaydeden Öğrü, "İletişim teknolojilerinden yararlanarak Oda-esnaf iletişimiyle ilgili ileriye dönük teknik destek sağlamaya da çalışıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 12:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?