1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Meslekte Birlik’te yeni dönem

MESLEKTE BİRLİK’TE DELİOSMANOĞLU DÖNEMİ

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Meslekte Birlik Derneği (ADAMESBİR) Adana Başkanlığına Bayram Deliosmanoğlu seçildi.

Tek liste halinde gidilen kongre sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında Başkan Deliosmanoğlu, “Tüm meslektaşı kucaklamak, mesleki gelişimin önünü açmak, meslektaşlarımız için daha iyi bir gelecek kurmak, mesleğe saygınlık kazandırmak, Türkiye’nin meselelerinde sözüne itibar edilir etkin ve saygın bir meslek grubu oluşturmak için buradayız” dedi.

Derneğin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen başta başkanlar olmak üzere tüm meslektaşlarına teşekkür eden Başkan Deliosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Meslekte Birlik olarak, bilgi, birikim ve tecrübemizi ortaya koyarak, kavga değil, çözüm odaklı, adalet, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkeleriyle hareket eden, etkin ve çok sesli bir oda için yol arkadaşlarımızla toplandık, hazırlanıyoruz. Bütün bunları Türkiye geneli örgütlenmesini tamamlayan Meslekte Birlik Platformu çatısı altında gerçekleştireceğiz.”

Değişime öncülük eden fikir anlayışlarını benimsediklerini aktaran Başkan Deliosmanoğlu, kardeşlik ve birlik siyaseti yapacaklarını belirtirken, "Kapımız ve gönlümüz herkese açık. Sorunları çözmeye geleceğiz. Bugüne kadar mesleğimize hizmet edenlere teşekkür ederiz." diye konuştu.

Derneğimiz Yönetim, haysiyet ve denetleme kurulunda Başkan Yardımcılığını Ayhan Avcı, Genel Sekreterliğini Ferhat Celil Gezer, Saymanlığını Kenan Bozkurt,Üyelikleri de Nedim İnci, Dilek Karatay, Turgay Mansuroğlu, Ali Perçin, Vahit Menter üstlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 11:51:02
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 11:59:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?