2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Metin Hoca'dan ilginç açıklamalar

Adanaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, kariyeri boyunca maç sonuçlarına göre değil oyuna göre yorum yaptığını belirterek, "İlk yarının tamamlanmasına 2 maç kala, sonuca göre yorum yapmak zorunda kaldığım için özür diliyorum" dedi.


Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Metin Yıldız, sahalarında Demirçelik Karabükspor'u 3-2 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Adanaspor'un zor bir dönemden geçtiğini ve takımın durumunu herkesin bildiğini ifade etti. Yıldız, Malatyaspor galibiyetinin ardından aynı puanda oldukları Demirçelik Karabükspor ile oynayacakları maçın daha da önem kazandığını ve sahaya maçı kazanmak için çıktıklarını ifade ederek, bunu başardıkları için çok mutlu olduğunu belirtti.


Yıldız, kariyeri boyunca maç sonuçlarına göre değil, oynanan oyuna göre yorum yaptığına dikkat çekerek, "Adanaspor'da maç sonucuna göre yorum yapamıyorum. İlk yarının tamamlanmasına 2 maç kala bizim için önemli olan oynanan oyun değil, 3 puan almaktı. Bunun için herkesten özür diliyorum. Ancak ikinci yarıda gerekli transferler yapılarak, açıklar kapatılarak maç sonucuna göre değil, oyuna göre yorum yapmaya başlayacağız" diye konuştu.


Demirçelik Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise, sahada oynanan oyunun skora yansımadığını, çok şanssız ve basit hatalardan dolayı 3 gol yediklerini belirterek, "Bizim daha çok pozisyonumuz vardı. Kesinlikle oynanan oyun skora yansımadı. Maçın hakkı bu sonuç değildi" şeklinde konuştu

İha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 16:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recai karacaoğlan IP: 88.224.215.xxx Tarih : 6.12.2008 22:42:28

Slm toros kaplanları sizleri samsun- bafradan adana sporlu olarak skorları takip ediyorum.2 haftadır bizlere galibiyetle sevinç yaşattınığınız için başta bayram bşk,metin hocama, futbolcu krdş,lere,tüm toros kaplanlara,herkeze sonsuz tşk ederim.Sizleri sabırlızlıkla samsun maçına bekliyorum. Toros Kaplanlara hep galibiyet,süper liğ yakışır.Samsun,Bafradan tüm toros kaplanlara,adanaya slm.syg.lar.SEN BÜYÜKSÜN TOROS KAPLANIM.