4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Mezunlar Derneği'nden kitap desteği

GÜNDOĞDU KOLEJİ MEZUNLAR DERNEĞİ'NDEN 2 KÖY OKULUNA KİTAP DESTEĞİ

Adana Gündoğdu Koleji Mezunlar Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki köy okuluna okula kitap ve kırtasiye yardımında bulunurken birine kütüphane kazandırdı.

Dernek, Ceyhan’ın Mercimek Köyü Tevhide Atçı ve Karataş’ın Yemişli İlköğretim Okullarına 290 yeni kitaplı ve eğitim setlerinin de olduğu rafları, kıyafet ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular. Tevhide Atçı İlköğretim okuluna ayrıca kütüphane açılırken masa ve sandalye de götürüldü.

Mezunlar ve Gelişim Ofisi Direktörü Meltem Başpınar, sayıları bini aşan Gündoğdu Koleji mezunlarının bu gibi sosyal desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, “Böyle bir projemiz olduğunu duyurduğumuzda büyük ilgi gördük. Amerika’da eğitim gören veya yönetici olarak çalışan mezunlarımız bile oradan kitap, kırtasiye ve kıyafet desteğinde bulundular. Mezunlarımızın sosyal sorumluluk konusunda bu kadar duyarlı ve hassas olmasına çok sevindik. İnşallah bu kitaplar bu çocuklarımızın eğitiminde destek olur ve onları ülkemizin en üst makamlarında görürüz" dedi.

Meltem Başpınar, gönderdikleri kıyafetlerle sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunan ODTÜ İzci Grubuna da teşekkür etti.

GÜNDOĞDU KOLEJİ MEZUNLAR DERNEĞİ'NDEN 2 KÖY OKULUNA KİTAP DESTEĞİ
GÜNDOĞDU KOLEJİ MEZUNLAR DERNEĞİ'NDEN 2 KÖY OKULUNA KİTAP DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 13:17:05
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 14:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?