2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

MHP: 5 yılı daha heba etmeyin!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, yerel seçimlere yönelik çalışmalarda büyük bir gayret içinde olduklarını söyledi.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, Adana’nın bugüne kadar çok ihmal edildiğini savunarak, “Seçimler 5 yılda bir yapılıyor. ‘Elim kırılsaydı da vermeseydim’ demeyelim. Bir 5 yılı daha heba etmeyelim. Adanalı bugüne kadar her şeyini vermiş, fedakarlık göstermiş ama ciddi bir hizmet alamamıştır. Bilgili, tecrübeli, temiz, dürüst, hizmet üretecek adaylarla seçime gireceğiz. Bizim için kişiler önemli değil. Hangi isimle kazanacaksak, hangisi daha iyi hizmet üretecekse onunla seçime gideriz. Çünkü gelecek seçimleri de hesap ediyoruz. Adana’nın kaderinde söz sahibi olmak istiyoruz. Bunun için MHP’nin misyonu da vizyonu da vardır. Yerel seçimlere yönelik çalışmalarda büyük bir gayret içindeyiz. Bu nedenle Adana’da ve ilçelerinde çok iddialıyız” dedi.

Yerel seçimlerde merkez sağ seçmenin de partisi olmak istediklerini ifade eden Yıldırım, muhtemelen ekim ayı içinde aday adaylarının belirleme işlemlerinin tamamlanacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 12:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?