1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

MHP çığ gibi büyüyor!

ADANA'DA MHP'YE KATILIM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, merkez Çukurova ilçesine bağlı Salbaş’ta partisine yeni katılım töreninde yaptığı konuşmada, "MHP çığ gibi büyüyor ve tek başına iktidara koşuyor" dedi.

Erdoğan, eski Salbaş beldesinde partisine 50 kişinin katılımı nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 4-5-6 Mart tarihlerinde Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Karaisalı, Karataş, Ceyhan, Yumurtalık ilçeleriyle Adana merkezde üç gün boyunca hemşehrileriyle birlikte olacağını bildirdi. Erdoğan, böylesine geniş kapsamlı ve yoğun bir ziyaretin, MHP’nin Adana’ya büyük önem verdiğinin ayrı bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Kamuoyunu etkilemeye dönük uygulamalar yapıldığını söyleyen Erdoğan, "Bütün karartma operasyonlarına, bilgi kirliliğine rağmen halkımız, bu ülkenin uçuruma götürüldüğü gerçeğini görüyor. Yine bu süreçte kimin gerçek demokrat, kimin despot olduğu, kimin sultanlığa özendiği gerçeği de ortaya çıkmış bulunuyor. Milletimizi ayrıştırmaya götüren teslimiyetçi zihniyet, aynı zamanda dışarıda sıfır itibar, içeride ise açlığın, işsizliğin, yokluğun, oligarşinin mimarı haline gelmiştir. Ama çok şükür ki, aziz halkımız, bugüne kadar demokrasiden ödün vermeyen, bin yıllık kardeşliğin çimentosu olan, milletine hizmet için çırpınan Milliyetçi Hareket’e yöneliyor. MHP çığ gibi büyüyor ve tek başına iktidara koşuyor" dedi.

MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara da, MHP’nin seçim beyannamesini anlattı. Küçük çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum ve fide gibi tarımsal girdiler üzerindeki ÖTV ve KDV’nin kaldırılacağını, ürünlere fiyat garantisi getirileceğini, sulamada kullanılan enerjinin ucuzlatılacağını, tarımsal desteğin iki katına çıkarılacağını söyleyen Kara, “Çiftçilerimiz, besicilerimiz MHP iktidarıyla altın çağını yaşayacak. Bundan emin olunuz” ifadesini kullandı.

İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Özen, MHP Çukurova İlçe Başkanı Ayşe Arslan ile çalışma arkadaşlarının da hazır bulunduğu katılım töreninden sonra MHP Çukurova yönetim kurulu üyesi Süleyman Çağlıyan ve eşi Fatma Çağlıyan yaklaşık 350 kişiye ev yemeği verdi.

ADANA'DA MHP'YE KATILIM
ADANA'DA MHP'YE KATILIM
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2011 Pazar 11:00:03
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 01:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?