1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

MHP ve CHP nikahta buluştu

MHP VE CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI NİHAK ŞAHİDİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, Adana’da bir düğünde gelin ve damadın nikah şahitliklerini yaptılar.

Sendikal çalışma hayatının ve ülkücü camianın isimlerinden olan Koop-İş Adana Şube Başkanı Atilla Tekerlek’in kızı Gözde, işadamı Halil Kurttaş’ın oğlu Mehmet ile hayatını birleştirdi. İki ailenin mutluluk tablosu çizdiği düğünde gelinin nikah şahitliğini MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Recai Yıldırım, damadın şahitliğini ise Atilla Tekerlek’in bir dönem mesai arkadaşı olan CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin yaptı.

BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU’NUN MESAJI

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ın nikahını kıydığı Tekerlek ve Kurttaş çiftine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdikleri kutlama mesajları ise ayakta alkışlandı.

Her iki genel başkan yardımcısı Yıldırım ve Çetin, genç çifte ve ailelerine mutluluklar diledi. Düğünde MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Metanet Çulhoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Torun, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay,

MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, MHP İlçe Başkanları Yusuf Kanlı, İbrahim Kara, Mehmet Özcan, Mustafa İzgioğlu, Koop-İş Genel Başkanı Eyüp Alemdar ve şube başkanları, Türk-İş Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve bağlı sendika şube başkanları ile çok sayıda davetli de hazır bulundu.

MHP VE CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI NİHAK ŞAHİDİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2011 Cumartesi 15:57:00
Güncelleme :12 Şubat 2011 Cumartesi 17:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?