3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

MHP'de bayramlaşma coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, “Adana’da da gelişmeler MHP’den yana” dedi.

MHP Adana İl ve ilçe teşkilatlarında yapılan bayramlaşma partililerin akınına sahne oldu. Bayramın ikinci günü İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmada, Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, milletvekilleri Yılmaz Tankut, Kürşat Atılgan, Muharrem Varlı, İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Özler, partinin ilçe başkanları, MHP’li belediye başkanları, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu hazır bulundu. Milletvekilleri ve yöneticiler, vatandaşların bayramını tek tek kutladı.

Bayramlaşma töreninde partililere ve vatandaşlara hitap eden MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirterek, genelde ve Adana’da büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi. Hem genelde var olan şartlar hem de Adana’daki gelişmelerin MHP’nin lehine olduğunu ifade eden Yıldırım, “MHP rakiplerinin uykusunu kaçıracak şekilde, kararlılık içinde yerelde iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hiç kimse merak etmesin; Allah’ın izni, milletimizin desteği ile MHP yerel seçimlerde en iyi sonucu alacaktır” dedi.

KİMSE MHP’NİN ÖNÜNE SET ÇEKMESİN

Recai Yıldırım, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin belirlediği “Büyük Çatı Formülü”nün adım adım hayata geçirildiğini ve uygulanmaya başlandığını kaydederek, “Türkiye’de oyların yüzde 60-70’i merkez sağda. Bizim de iktidar olmamız için merkez sağdan oy olmalıyız. ‘bu da nerden çıktı?’ diyerek kimse MHP’nin önüne set çekmesin. Genel Başkanımızın arkasında adam gibi durarak işaret ettiği yere koşalım. Hep birlikte hedefe yürüyelim. Gelişmeler Adana’da da MHP’den yana. Büyükşehirde de ilçelerde de Allah’ın izni ile zaferimizin önünde bir engel görmüyoruz” diye konuştu.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, “Özellikle aday belirlemeyle ilgili bir çok dedikodu üretiliyor. Bunlara zerre kadar itibar etmeyin. Aday adaylarının hepsi bizim kardeşimiz. Kazanmak için ne gerekiyorsa o yapılıyor. Aday tespitleri, il ve ilçelerdeki yoklamalardan başka ayrıca Genel Merkez tarafından en titiz şekilde yürütülen anket sonuçlarıyla yapılıyor. Neticede kim ile kazanacak isek o isim aday olarak belirleniyor. O nedenle dedikoduya fitneye asla itibar etmeyin. Bu seçimde hiçbir mazerete sığınmadan zaferle çıkmak istiyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 13:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?