2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

MHP'de seçim çalışmaları sürüyor

MHP'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, işsize iş, aşsıza aş verilebilmesi, hortumculara, yolsuzluğa, hukuksuzluğa ve terörü 'Dur' denilebilmesi noktasında 12 Haziran tarihinin aynı zamanda da bir 'karar anı' olduğunu söyledi.

12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere doğru geri sayım sürerken, MHP'de bir süre önce başlatılan seçim çalışmalarıysa yoğunluk kazandı. İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, beraberindeki MHP Adana milletvekili adayları Seyfettin Yılmaz, Cahit Öztok, Metanet Çulhaoğlu, Türkan Cengiz Yılmaz, Süleyman Şimşir, Muharrem Varlı, Gökay Sarılı, Neslihan Uzun ve Hamit Yılmaz ile birlikte Adana'nın Pozantı ilçesinde çalışmalarda bulundu. Üçkardeşler ve beraberindeki milletvekili adayları, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve MHP Pozantı İlçe Başkanı Aziz Şen ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Heyet, Pozantı'daki temaslarının ardından Akçatekir beldesine geçti. Akçatekir Belediye Başkanı Mehmet Kılınçkaya'yı makamında ziyaret eden heyet, sonrasında da Alpu, Fındıklı ve Kamışlı köylerine yönelik olarak düzenlenen seçim gezisine katıldı. Kamışlı Köyü'nde organize edilen açık hava toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, “İstiklal Savaşı'na öncülük etmiş, ilham vermiş Pozantılı hemşerilerim; işsize iş, aşsıza aş istiyorsanız, hortumlara, yolsuzluğa, hukuksuzluğa ve teröre dur demek istiyorsanız, çocuklarınıza daha huzurlu, bir ve bütün bir ülke bırakmak istiyorsanız, karar anı 12 Haziran'dır. Hepinizi üç hilale, MHP'ye omuz vermeye davet ediyorum” dedi.

Hiçbir ayrım yapmadan halka hizmet edebilmenin çabası içinde olacaklarını kaydeden MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz ise, bu noktada da halkın desteğini beklediklerini anlattı. 12 Haziran seçiminde vatandaşlarının en doğru kararı vereceğine inandığını dile getiren Yılmaz, Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir Pozantılı adayın seçilebilecek noktada olduğunu, bunu Pozantılıların iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da, yaklaşık 9 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti Hükümeti'nin Pozantı ve Kamışlı'ya tek bir çivi bile çakmadığını öne sürdü. Çay, “Bu AK Parti'ye karşı yeter deme zamanı gelmedi mi? Ama biz gece-gündüz Pozantı için terliyoruz. Yaptığımız hizmetler ortada. Ama yeterli görmüyoruz. Size yeni bir müjde veriyorum; Adanalı gönül dostlarımız Pozantı'da bir soğuk hava deposu ve meyve paketleme fabrikası kuracak. Belediyemizin desteklediği proje için her şey hazır. 80 kişinin çalışacağı bu tesislerde başta Pozantı ve köyleri olmak üzere yöremizdeki ürünler burada değerlendirilerek, ihraç edilecek. Köylü, üretici tüccara teslim olmayacak. Temeli ise bir ay sonra atılıyor” diye konuştu.

MHP'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
MHP'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
MHP'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
MHP'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2011 Pazartesi 16:46:03
Güncelleme :23 Mayıs 2011 Pazartesi 16:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?