4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MHP'den AKP'ye katılım

Adana'da MHP camiasının önde gelen isimlerinden İbrahim Uzun ve ekibi AK Parti’ye geçti.

Uzun’un yanı sıra MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Aksoy, ANAP Seyhan eski İlçe Başkanı Kemal Akar ve CHP eski İl Yönetim Kurulu üyesi, eski sendikacı Aydın Daye de AK Parti’ye katıldılar.

Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlen katılım törenine, AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç ile beraber AK Parti İl Başkanı Mehmet Sağlam, Adana milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk ve Çukurova İlçe Başkanı Demet Sarı da katıldılar.

Törende konuşan AK Parti Çukurova Belediye Başkan adayı Nevzat Ardıç, Çukurova ilçesinde sağcısından solcusuna tüm toplum kesiminden büyük destek aldıklarını belirterek, “Bugün MHP’lisinden CHP’lisine, DP’lisinden Saadet Partilisine kadar değişik partilere mensup binlerce insan bizimle beraber. Çukurova’da büyük bir mutabakatı sağlamış durumdayız. Zafere çok yakınız. Müjdeler olsun size. Hizmetlerin devamını isteyen, modern ve insanca yaşanabilir bir Çukurova’ya kavuşmak isteyen sağduyulu insanlar desteklerinin ve gönüllerinin bizimle beraber olduğunu söylüyorlar. Ülkesini ve insanlarını seven gerçek milliyetçiler burada bizimle, AK Parti ile beraberler. Sonradan olma, çakma milliyetçiler ise başka yerlerdeler” diye konuştu.

İbrahim Uzun da, Çukurova Belediye Başkan adaylığı için MHP'ye aday adaylığı başvurusu yaptığını hatırlatarak, “AK Parti’nin ilkelerinin ve tüzüğünün bizim fikirlerimizle örtüştüğünü gördüğümüz için AK Parti’ye geçmeye karar verdik. Bundan sonra Çukurova’da hemşehrimiz olan Nevzat Ardıç’la omuz omuza çalışacağız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 09:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman korkutata IP: 85.99.42.xxx Tarih : 24.03.2009 09:53:02

Çok yerinde bir karar.sizi ve ekibinizi kutluyorum.bu kutlu  yolda recep tayyip erdoğan gibi bir başbakanla yola devam etmek gurur verici.bizde kozanlı eski ülkücüler olarak bu yıl akp ye geçtik.yalansız riyasız bir siyaset yapmak istiyoruz inşallah kozandan tut  sarıçam yüreğir  büyükşehir ve tüm belediyeleri  alırız  allah yar ve yardımcımız olsun..