1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

MHP’den CHP'ye iade-i ziyaret

MHP’DEN CHP'YE İADE-İ ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Kadir Üçkardeşler, ilçe başkanlarıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar’ın kendilerine kutlama ziyaretinde bulunduğunu belirten MHP Adana İl Başkanı Kadir Üçkardeşler, “İlçe başkanlarımla yaptığımız bu ziyaret, iadeyi ziyarettir. Sayın Karalar, göreve başlamam nedeniyle nazik bir davranışla bizi ziyaret etmişti” dedi.

Konuklarıyla kent ve ülke sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulunduklarını belirten CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, “Siyasal partiler, ülke ve kent sorunlarına çözüm üretmek için vardırlar. O nedenle seçim yarışlı olsa da zaman zaman bir araya gelmek ülke ve toplum için yararlı olmaktadır. Bu ziyaret vesilesiyle, sayın başkanla çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunma fırsatı da bulduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Kadir Üçkardeşler’in CHP ziyaretinde Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu, Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara ve Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan da eşlik etti. CHP’den ise İl Başkan Yardımcıları Zeki Eren ve Süleyman Demiray hazır bulundu.

MHP’DEN CHP'YE İADE-İ ZİYARET
MHP’DEN CHP'YE İADE-İ ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 12:07:03
Güncelleme :2 Nisan 2011 Cumartesi 13:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?