4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MHP'li Özlü durmak bilmiyor

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü, yerel seçimlere kısa bir süre kala, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bosnalılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile Karaisalılar Derneği’ni ziyaret eden Özlü, "yalan ve talana son" diyerek, halka eşit ve adaletli hizmet sunacaklarını söyledi.

Özlü, adaletsiz bir şekilde yapılan işlerin doğru yürümeyeceğini, Osmanlı’nın yıllarca bu adalet anlayışı ile ayakta kaldığını ifade ederek, belediye başkanı seçilmesi halinde adaletli bir yönetim uygulayacaklarını belirtti.

Birlik ve beraberliğe verdikleri öneme değinen Özlü, “Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde olursak sorunların çözüleceğine yürekten inanıyorum” dedi.Dernek üyelerinin ilgi gösterdiği ve samimi bir ortamda geçen toplantıda, Özlü’ye Boşnak usulü Pita böreği ve çay ikram edildi.

Karaisalılar Derneği’ni de ziyaret eden Ahmet Özlü, hazırladıkları plan ve projelerle Seyhan’a hak ettiği hizmetleri sunmayı amaçladıklarını ifade ederek, proje sıkıntısı çeken bazı adayların kendi projelerini taklit etmeye başladıklarını belirtti.

Halkın hizmet edene karşılığını vereceğini de vurgulayan Özlü, “Bu halka kim iyilik etmiş de bu halk altında kalmış, halkımız hak edene hakkını verir” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?