4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MHP'li Özlü'den esnaf ziyareti

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü, esnaf gezilerini sürdürüyor. Melekgirmez esnaflarını ziyaret eden Özlü, hayırlı işler dileyerek esnafın sıkıntılarını dinledi.

Esnafın kriz ortamında olumsuz etkilendiğine değinen Özlü, “Esnafın durumu ortada, krizle birlikte esnafımız güç ve sıkıntılı bir duruma düşmüştür” dedi.
Özlü, seçimden önce bazı siyasilerin kapıları aşındırıp oy istediğini, seçildikten sonra selam dahi vermediklerini ifade edere şunları söyledi:

"Halka sırtını dönen, halkın sıkıntılarına ilgisiz kalan bir anlayış başarılı olabilir mi? Halka ayrımcılık yapan, bir kısmını, diğerinden ayırt eden bir anlayış başarılı olabilir mi? Soruyorum sizlere. Seyhan’da bundan önceki adaylar eğer halka layıkıyla hizmet etmiş olsalardı, halk onları gönderir miydi.”

"Seyhan’ı ve Seyhanlıyı önemsiyoruz" diyen Özlü, hazırladıkları plan ve projeler ile Seyhan’ı ayağa kaldırmayı, beklediği ve hak ettiği hizmeti sunmaya hedeflediklerini belirtti.Bugün dünyada yalnızca turizm geliri ile ayakta duran ve zengin olan bölgelerin olduğunu söyleyen Özlü, hazırladıkları Tepebağ projesi ile ekonomik anlamda da bölgede hareketlenme hedeflediklerini ifade etti.

Özlü, “Seyhan’ın ve Seyhanlının sorunlarını iyi biliyoruz. Derdimiz Seyhan’ın geleceğidir. Yıllardır bölgemiz hak ettiği hizmeti alamadı. Vaat edipte yapmayan siyasiler yüzünden, halkımız bugün güven sıkıntısı yaşıyor. Biz Seyhan’a hak ettiği hizmeti vermek için, hizmet nasıl yapılır herkese göstermek için yanınızdayız. Bu konuda bize inanın ve güvenin” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 17:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?