4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MHP'nin zirvesi yemekte buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Basın Danışmanı, gazeteci İbrahim İspaha, mesleğinde 35 yılı geride bırakırken, düzenlediği bir yemekte dostları ve sevenleriyle birlikte kutladı.

Merkez Park içindeki Komshu Restaurantta verilen yemeğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, MHP Adana Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Torun, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Akçatekir Belediye Başkanı Mehmet Kılınçkaya, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Özlü, Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Ferat Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri, bazı işadamları, meslektaşları, aile yakınları ve dostları katıldı.

Emine İspaha da bu anlamlı etkinlikte eşi İbrahim İspaha’yı yalnız bırakmadı.
Katılımcıların fasıl müzik eşliğinde eğlenme ve dinlenme ortamı bulduğu yemek, İspaha’nın açılış konuşmasıyla daha da renklendi.

İspaha’nın, Aytaç Durak ve eşi Yıldız hanıma dair anlattığı ancak yarım bıraktığı bir anıyı yine Durak tamamladı. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut ve MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan da, İspaha’nın birikimini överek mutlu yıllar dilediler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 15:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?