4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MHP'ye 1000 kişilik katılım!

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde yaklaşık bin kişinin BBP ve DP'den MHP'ye geçtiği bildirildi.

AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Salih Turhan Gürmeriç ve arkadaşlarının Yüreğir’deki katılımının ardından Sarıçam’da da gazeteci Veli Uçuk ile BBP ve DP’den yaklaşık bin kişi MHP saflarına geçti.

Katılım yapanlara üç hilal rozeti takıldı. Veli Uçuk’a rozeti takan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, “Yuvana hoş geldin. Seni aramızda görmekten mutluyuz. Şimdi birlik beraberlik zamanıdır” dedi.Adana Milletvekili Yılmaz Tankut da, ülkenin adım adım iflasa sürüklendiğini, milli birlik ve bütünlüğü zedeleyen politikaların devam ettiğini ileri sürerek, “İşte bu seçim kaçırılmaması gereken tarihi bir fırsattır” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP adayı Aytaç Durak ise, son dönemlerde, kendisine yönelik iftira, yalan ve baskı kampanyalarının Adana halkının sert tepkisine neden olduğunu söyledi. Durak "MHP ile çığ gibi büyüyoruz. Bundan korkuyorlar. Metronun elektriğini kesenlere, Çatalan suyunun şişeyle satılmasını engelleyenlere, ucuz ekmek kulübelerini kaldırmak isteyenlere, TV kapatanlara en iyi cevabı Adanalı seçmen, 29 Mart'ta sandıkta verecektir. Açık ara önde olmamızı hazmedemeyenlerin yalanları 29 Mart'ta Adanalılardan gereken cevabı alacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 14:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?