4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Mimarlar Odası'ndan plaket

Mimarlar Odası Adana Şubesi'nce, Mimar Sinan’ın ölümünün 421. yılı anma etkinlikleri kapsamında mimarlık mesleğinde, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere plaket verildi.

Hilton Otelinde gerçekleştirilen Sinan Balosuna, Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Çukurova Üniversitesi'nden akademisyenler, büyükşehir ve ilçe belediyelerinden yetkililer, Mimarlar Odası Adana Şubesi ve şubeye bağlı birimlerden mimarlar ve aileleri katıldı.

Baloda, eslekte 40 yılını dolduran Hasan Ağ, Hasan Güler, Hasret Yapıcı, Mehmet Köseli ve Asıf Kadıoğlu, meslekte 30 yılını dolduran Üzeyir Demirbaş, Alim Erdoğan, Kazım Erdoğdu, Feridun Osman Cirit, Ahmet Zekai Borçak, Ahmet Karahan, Mehmet Nuri Uzel, Yusuf Gürçınar, Bahattin Şahin, Abdulkadir Özcan, Mustafa Ünal, Serpil Akay Çerçi, Metin Demirci, Esat Ölçücü, Nursel Soysal, Süleyman Özbay, Mahmut İzgi, Mehmet Keskin ve Cevher Türközer'e plaketlerini Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Karakaya ve Genel Sayman Aysel Çetinsoy takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 17:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?