4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Minibüs TIR'a çarptı: 13 yaralı

ADANA'DA TRAFİK KAZASI: 13 YARALI

Adana'da fabrikadan çıkan işçileri taşıyan servis minibüsünün TIR'a çarpması sonucu 13 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, saat 17.00 sıralarında Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Caddesi'nde meydana geldi.

 Cumali Haymalı (22) yönetimindeki 01 S 0339 plakalı servis minibüsü, bir plastik fabrikasında çalışan işçileri evlerine götürmek üzere yola çıktı. Haymalı'nın kullandığı minibüs, karşı yönden gelerek önüne çıktığı iddia edilen Seyithan Çakıcı idaresindeki 33 SV 258 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada minibüs şoförü Cumali Haymalı ile birlikte işçilerden Mesude Kapt, Arife Çoban,

Mihriban Erdem, Murat Uslu, Ayşe Egemen, Murat Leventöz, Necla Leventöz, Esen Leventöz, Ramazan Yılmaz, Ebru Altun, Arzu Kurşun ve Abdulgaffur Kocaman yaralandı. Yaralılar için yardıma ilk olarak Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde görevli Güvenlik Amiri Ahmet Söken ile güvenlik görevlileri Nazım Karacaoğlu, Fehmi Kırmızı koştu.

Yaralılar daha sonra kaza yerine çağırılan ambulanslarla Çukurova Devlet Hastanesi ve kentteki diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, minibüs şoförünün durumunun ağır olduğu bildirildi. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Cumali Haymalı'nın annesi Gülay Haymalı, sinir krizleri geçirdi.

Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

ADANA'DA TRAFİK KAZASI: 13 YARALI
ADANA'DA TRAFİK KAZASI: 13 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 18:35:04
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 19:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?