4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Minibüsçülerden Durak'a teşekkür

Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, toplu taşımacı esnafının isteği üzerine Kurtuluş Caddesi'ni yeniden taşıt trafiğine açan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a teşekkür etti.

Sözütek, metro güzergahında bulunması nedeniyle, Kurtuluş Caddesi'nin Seyhan Belediyesi önünden geçen kavşağın zorunlu olarak trafiğe kapatılması üzerine başta minibüsçüler olmak üzere toplu taşımacı esnafının zorda kaldığını belirterek, “Durumdan mağdur olan esnaf arkadaşlarım sıkıntılarını bana ilettiler. Ben de Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Aytaç Durak'ı arayarak ricada bulundum. Sağolsun Aytaç Bey, Adana'nın tarihine tanıklık etmiş, önemli yeri olan Kurtuluş Caddesi'ni, bizi kırmayarak yeniden trafiğe açtı. Durak'ın bu hassas yaklaşımı beni ve taşımacı esnafımı da çok mutlu etti. Başkanımız Durak'a esnafım ve mahalle halkı adına teşekkür ediyorum. Halka hizmet halkın taleplerini yerine getirmektir. Sayın Başkanım da bunu yaptı” dedi.

Sözütek, Kurtuluş Caddesi'nin sürekli trafiğe açık olması ve ışıklı kavşak yapılması için seçimden sonra kalıcı çalışma yapılmasını da isterken, “İyiye iyi, kötüye kötü. Sağolsun, Aytaç Bey duyarlılık gösterdi, anlayışlı davrandı ve yolu açtı. Bize de teşekkür etmek kaldı” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:37:59
Güncelleme :17 Mart 2009 Salı 11:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?