3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Minik Gülşen'in bayramlık sevinci

Adana'da Kurban Bayramı öncesi yetim kalan 8 yaşındaki Gülşen Gül, Saadet Partisi'nin (SP) bayramlık hediyesiyle sevince boğuldu.

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 306 yoksul çocuğa il binasında bayramlık kıyafet dağıtıldı.

Bayramlık kıyafet dağıtımından önce konuşan SP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Topal, Adana'da çok sayıda yoksul ailenin olduğunu ve çocuklarının bayramlık alamadığını belirterek, "Biz bayramlık alamayan ailelerin çocuklarını tek tek tespit ederek elimimizden geldiğince onları bayram öncesi sevindirmeyi amaçladık. Çocuklara bir pantolon, hırka ve kazaktan oluşan paket veriyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından salonu dolduran yüzlerce çocuğa bayramlık hediyeleri verildi. 306 çocuktan 8 yaşındaki ilköğretim 2. sınıf öğrencisi Gülşen Gül ise bayramlık almanın sevinci en fazla yaşayanlardan biri oldu. Kurban Bayramı öncesi hasta olan babasını kaybederek 2 kardeşi ve annesiyle bayramı buruk karşılayan Gülşen, babasının ölmesinin ardından işsiz annesinin kendilerine bakmakta çok güçlük çektiğini söyledi.

Her bayram babasının kendisine ve kardeşlerine bayramlık aldığını Kurban Bayramı'na da yeni kıyafetleri olmadan geçireceği için üzüldüğünü anlatan Gülşen, "Kurban Bayramı öncesi babamızı kaybetmek bizi çok üzdü. En çok beni üzen de herkesin babası bayram öncesi çocuklarına bayramlık kıyafet alırken, bizim bayramlığımızın olmamasıydı. Artık bayramlık kıyafetim olduğu için çok mutluyum. Bayramı boynu bükük geçirecekken biranda her şey değişti. Şimdi çok mutluyum. Babam ölmesiydi şimdi daha mutlu olurdum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 14:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah kelebek IP: 88.232.121.xxx Tarih : 5.12.2008 11:13:37

Allah onlardan razı olsun. gerçekten bu ülkenin saadet partisine ihtiyacı var hemde acilen