1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Minik kulaçların gözü şampiyonlukta

MİNİK KULAÇLARIN GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA

Adana Gazi İlköğretim Okulu'nun hedefi büyük. 9-11 Mayıs 2011 tarihleri arasında Antalya'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilecek olan; 'İlköğretim Okulları Arası Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda Adana'yı temsil edecek olan minik kulaçlar, organizasyonda mutlu sona ulaşıp, adını 'şampiyon' olarak yazdırmak istiyor.

'Küçük Erkekler' kategorisinde Adana Şampiyonu olarak, Marmaris'teki organizasyona katılma hakkını elde eden minikler, hazırlıklarını da Rıza Salih Saray Yüzme Havuzu'nda sürdürüyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Erol'un gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda genç sporcuların hırslı ve istekli olduğu gözlemlendi. 'İlköğretim Okulları Arası Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda Adana'yı temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Erol, bu noktada da şampiyona için hazır olduklarını vurguladı.

Erol, “Yüzme takımımıza güveniyorum. Türkiye Şampiyonası'nda kentimizi temsil edecek olmak bizi mutlu ediyor. Gazi İlköğretim Okulu Yüzme Takımı olarak hedefimiz; 'Türkiye Şampiyonu' olmaktır. Bu konuda öğrencilerimize güveniyorum. Dereceye giremeyen öğrencilerimizse üzülmesinler, onlar gerçekten çok iyi sporcular. İleride şampiyonluklar kazanacaklarına olan inancım tam. Bize destek olan başta öğrenci velilerimiz olmak üzere, okul müdürümüz Nuri Boğa, Aatrenörler ve katkı sağlayan herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

MİNİK KULAÇLARIN GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 15:15:02
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 16:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?