2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Minik şampiyonlar ödüllerini aldı

Seyhan Otel’de düzenlenen ödül töreninde, 9-11 Eylül tarihlerinde yapılan şampiyonada 25 kg’da Türkiye birincisi olan Münire Üstün, Artı 45 kg’da Türkiye ikincisi olan Emre Tüzer, 35 kg’da Türkiye üçüncüsü olan Burçin Gönenç ile 25 kg’da Türkiye üçüncüsü olan Büşra Borazancı’ya, sponsor firmalar tarafından birer adet altın, kitap ve kırtasiye ile sağlık yardımı çeki verildi. Karate İl Temsilcisi ve Antrenör Mehmet Özlü’ye de Feza Tıp Merkezi tarafından bir defalık check-up hediye edildi.

Ödül törenini organize eden Sağlık Mensupları Derneği Kurucu Üyesi Dr. Yasin Türkoğlu, başarılı sporculara hediyeleriyle destek veren Baraj Sürücü Kursu, Feza Tıp Merkezi, Adana Genç İşadamları Derneği (AGİD), Köprü Yardımlaşma Programı, NT Mağazaları, Yalçınel Kırtasiye ve Fetih Giyim’e teşekkür etti. Türkoğlu, başarılı sporcuların ödüllendirilerek teşvik edilmesinin çok anlamlı olduğunu belirtirken, Adanalı işadamlarının amatör sporları da desteklemesini istedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız da, başarılı sporcuları kutlarken, devletin olimpiyatlar sonrası ferdi sporlar gibi takım olarak da başarılar elde edilmesi için sponsorluk yasası çıkardığını, bunun meyvelerini gelecekte yiyeceklerini söyledi. Yıldız, sporda asıl olanın başarı değil çaba olduğunu da ifade ederek, teşviklerin başarıyı daha da artıracağını kaydetti.

iha-adana
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2004 Cuma 14:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?