29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Miras gitti alemden oldu

Adana'da kendilerine miras kalan parayı çaldıran kadının kocası, söyledikleriyle herkesi şaşırttı

Adana'da, bir kadının sigara almak için
indiği takside bıraktığı ve içinde eşine miras sonucu kalan 20 bin YTL bulunan çantası, motosikletli iki kişi tarafından aracın açık camından çalındı.

Alınan bilgiye göre, kaynanası Kutlay Özbilen (60) ile kendilerine miras kalan 20 bin YTL'yi bankadan çeken Nurten Yılmazer (45), kapkaç
tehlikesine karşı eve taksiyle dönerken, Güzelyalı Mahallesi 40 sokakta bir marketin önünde sigara alabilmek için araçtan indi.

Yılmazer bu sırada içinde miras parası bulunan çantasını oturduğu ön koltuğa bıraktı. Yılmazer'in ardından taksi sürücüsü de alışveriş yapmak için araçtan ayrıldı.

Bu sırada, motosikletle Yılmazer'i takip eden ve henüz kimlikleri belirlenemeyen iki kişi, camın açık olmasından yararlanarak çantayı alıp, kaçtı. Arka koltukta oturan Kutlay Özbilen'in bağırmasının ardından durumu fark eden Yılmazer, olayı polise bildirdi.

Bölgede geniş çaplı bir araştırma başlatan polis ekipleri, eşkala uyduğu belirlenen bir şahsın, kendilerini görünce Seyhan Baraj Gölüne girdiğini
tespit etti.

Göldeki iki sandalın arasına saklanan ve kimliği açıklanmayan kişi, su altı polislerince sudan çıkartılarak, gözaltına alındı. Fatih Polis
Merkezi'ne götürülen şüpheliyle Yılmazer yüzleştirildi. Yılmazer'in çantalarını çalan kişinin, yakalanan kişi olmadığını belirtmesi üzerine şüpheli serbest bırakıldı.

Bu sırada, olayı duyarak polis merkezine gelen Nurten Yılmazer'in eşi (43) Kamil Yılmazer, paranın kendisine miras kaldığını, eşine güvenerek annesiyle birlikte 20 bin YTL'yi çekmesi için bankaya gönderdiğini vurguladı.

Çaldırmasaydı kadınla kızla yiyecektim

Kamil Yılmazer, paranın eşi tarafından da çalınmış olabileceğini belirterek, "Parayı çaldırmasaydı, kadınla kızla, içki aleminde
yiyecektim. Çalınan paranın üzerine bira içeceğim. Hayatımda ilk defa 20 bin YTL görecektim o da kısmet olmadı. Ben de manevi olarak 20 bin YTL değerinde soğuk bir bira içeceğim" diye konuştu.

Bu arada, Nurten Yılmazer ve Kutlay Özbilen'in ifadelerini alan polis ekipleri, kadınların, Kamil Yılmazer'in kendilerine zarar verebileceği
söylemesi üzerine polis merkezinin arka kapısından çıkartarak bir taksiye bindirdi.

Polis ekiplerinin, marketin yakınlarındaki bir iş yerine ait güvenlik kamerasından zanlıları teşhis etmeye çalıştığı, eşkallar üzerine soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
AA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2007 Cumartesi 07:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?