1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Miting gibi açılış

ÇELİK'TEN MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, seçime kısa süre kala ülkenin çeşitli bölgelerinde provokasyonlar yapıldığına dikkat çekerek, "Bu provokasyonlarla seçmen ile sandık arasına Berlin duvarı örülmeye, mayın döşenmeye çalışılıyor. Bu provokasyonların arkasında kimlerin olduğunu görüyoruz" dedi.

Seçim bölgesi Adana'da bulunan Çelik, Ziyapaşa Bulvarı üzerinde AK Parti'nin seçim bürosu açılışına katıldı. Adeta miting havasında gerçekleşen açılışa AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci, Seyhan İlçe Başkanı Zuhal Aşlamacı, milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Çelik burada yaptığı konuşmada, ülkede seçime yaklaşırken artan provokasyonlara dikkat çekerek, "Gözümüzün önünde bir metre ötesini ne kadar rahat görüyorsak, bu provokasyonların arkasında kimlerin olduğunu da görüyoruz" dedi.

Son bir haftada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna saldırı düzenlendiğini, Türkiye'nin bazı yerlerinde çeşitli toplumsal gruplara saldırı yapıldığını hatırlatan Çelik, "Sandığın önünü engellemek için, vatandaşların sandığa ulaşmasını engellemek için geçmişte Başbakan Menderes'i şehit ettiler. Sizin sandığa ulaşmanızı engellemek için, sandıktan çıkan iradenize ipotek koymak için geçmişte darbelerle kendi milletine silah çekenler oldu. Bütün bunların bir amacı vardı. Sizin iradenizin, yetkinin yegane sahibi siz olduğunuzun engellenmesi için bunları yaptılar. Sanmayın ki bu provokasyonlar kendiliğinden oluyor. Biz bunları çok iyi biliyoruz. Bu fotoğrafı çok net çekiyoruz. Gözümüzün önünde bir metre ötesini ne kadar rahat görüyorsak, bu provokasyonların arkasında kimlerin olduğunu da görüyoruz. Bunların içerde uzantıları var, ama dış dünyada da uzantıları var. Seçimlere yaklaşık 30 gün kaldı. Provokasyonlarla seçmen ile sandık arasına Berlin duvarı örülmeye, mayın döşenmeye çalışılıyor. Bunları yapanlar Türk milletinin İstiklal Savaşı'ndan bu yana kendi önündeki engelleri aşıp geldiğinin farkında değil. Türk milleti sandığın önündeki engelleri de aşacaktır" diye konuştu.

ÇELİK'TEN MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI
ÇELİK'TEN MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 12:50:05
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 13:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?