4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Miting gibi seçim bürosu açılışı

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, Çukurova’da seçimleri rakiplerine büyük fark atarak kazanacaklarını söyledi.

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç’ın merkez seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü. Seçim bürosunun açılışı için akşam saat 19:30’da düzenlenen toplantıya soğuk havaya rağmen yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
Coşkulu geçen toplantıya AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç’ın yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Sağlam, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici ve Seyhan İlçe Başkanı Sadullah Kısacık da katıldılar.

Açılışta konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Sağlam, "Bu akşam burada gördüğüm bu coşku Çukurova’da seçimin galibini gösteriyor. Nevzat Ardıç Çukurova Belediye başkanıdır, diyebiliriz. Aynı şekilde Sayın Mehmet Ali Bilici de Büyükşehir Belediye başkanıdır" dedi.

Sağlam’ın ardından söz alan AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç da, Çukurova’da gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılandıklarını belirterek, "Kamuoyu araştırmaları ve anketler ortaya koymaktadır ki, bugün itibarıyla Çukurova’da, rakibimiz olan CHP’den yaklaşık beş puan öndeyiz. MHP’den ise on beş puan öndeyiz. Rakiplerimizle aramızdaki bu fark daha da açılacaktır. 29 Mart yerel seçimlerinde Çukurova’da, Büyükşehir’de ve diğer ilçelerde ezici bir sonuçla seçimi biz kazanacağız. Çukurova’da yeni bir destan yazacağız. Soğuk havaya rağmen akşam bu saatte burada toplanan siz değerli Çukurovalı hemşerilerimizin coşkusu ve heyecanı bunun göstergesidir. 30 Mart sabahı Çukurova’da yeni bir dönem başlayacak” diye konuştu.

Bazı adayların gerçekleştirilmesi mümkün olmayan vaatlerle Çukurovalı’nın oyunu almaya çalıştığını söyleyen Ardıç, şöyle devam etti:

"Adayın biri çıkmış bugün, ‘Sosyal güvencesi olmayan her evden bir kişiyi işe alacağız’ diyor. Kimi kandırıyorsunuz? Çukurova’da yaklaşık seksen bin konut var. Hadi bu evlerden 10 bininde oturanların sosyal güvenceleri olmadığını var sayalım. 10 bin kişiyi işe mi alacaksın? Siz ya hesap bilmiyorsunuz yada dayak yememişsiniz. Bırakın bu içi boş vaatleri de ortaya, ayağı yere basan somut projeler koyun. İnsanların masum duygularıyla oynamayın” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?