3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Miting gibi semt pazarı açılışı

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi tarafından Tellidere Mahallesi'nde yaptırılan semt pazarının açılışı, miting havasında gerçekleştirildi.

Fatih, Huzurevleri, Tellidere ve Pınar mahallelerine hizmet verecek olan semt pazarının açılışı için toplanan kalabalığa hitap eden Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, “Belediye başkanlığına aday olduğumuzda ne söylediysek bugüne kadar onları uyguladık. Söz verdik, yaptık. 'Belediyecilik bizim işimiz' dedik, işimizin gereğini yaptık” dedi.

4.5 yıllık çalışma döneminde hep tekrar ettiği "Seyhanlı efendi, biz hizmetkarız" sözünün gereğini yerine getirdiklerinin altını çizen Öztürk, “Faaliyetlerimizde insan merkezli, adalet eksenli bir çalışma yöntemi izledik. Bugüne kadar ihmal edilmiş bölgelere öncelik vererek, Seyhan tarihinde görülmedik ölçüde büyük çalışmaların altına sizlerle beraber imza attık. Huzurevi, Yetiştirme Yurdu, Kültür Merkezi, Hayal Dünyası ve bunlarla birlikte sosyal alanda da Adana tarihinde görülmeyen hizmetleri sizler adına biz başlattık” diye konuştu.

Göreve başladığı ilk günden bu yana mahalle muhtarlarıyla koordineli olarak çalıştığına dikkat çeken Öztürk, şunları kaydetti:

"'Muhtarlarımız bizim uçbeylerimiz' demiştik. Uçbeylerimizin bizlere ulaştırdığı talepleri en kısa sürede tamamlayıp sizlerin hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 11:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?