4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MJ anısına duvar resmi

Evinde 25 Haziran'da hayatını kaybeden popun kralı Michael Jackson'un Adana'da bir duvara yapılan resmi hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson, 25 Haziran'da öğle saatlerinde geçirdiği ani kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Dünyanın her tarafında Jakson için hayranları gözyaşı dökerken Adana'da da hayranları onun resimlerini duvarlara yaparak ona karşı olan hayranlıklarını bildirdi. 1980'li yılların en sevilen sanatçısı olan Jackson yeni yetişen gençliğin de sevgisini kazanmayı başardı. Jakson'un Adana'da duvarlara yapılan resimleri daha çok küçük hayranları tarafından ziyaret ediliyor.

13 yaşındaki İpek Akgün, Jackson öldüğünden buyana resmin yanına gelerek onu sevdiğini söyledi. Jackson'u çok sevdiğini ve onun öldüğüne inanamadığını anlatan Akgün, "Ben onun hızlı zamanına yetişemedim ama eski kliplerini ve kasetlerini takip ederek büyüdüm. Onu çok seviyorum" dedi.

Jackson'ın en çok dansını ve sesini sevdiğini belirten Akgün, "Dansına bayılıyorum. Evde kliplerini izleyip onun gibi dans etmeye çalışıyorum. Ama onun kadar güzel yapamıyorum. O bambaşka bir insandı. Onun öldüğüne inanmıyorum. Jakson gibi bir insan ölemez" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 11:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?