4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MMO'dan mühendislere plaket

MMO’DAN MESLEKTE 25, 40 VE 50 YILINI DOLDURAN MÜHENDİSLERE PLAKET

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi, meslekte 25, 40 ve 50 yılını dolduran üyelerine birer plaket verdi.

Seyhan Oteli Çukurova Salonu’nda düzenlenen gecede konuşan MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, TMMOB’nin kuruluşunda 900 olan mühendis sayısının 55. kuruluş yılının kutlandığı bu yıl sayının 80 bini aştığını ifade etti. Mühendislerin yaşamın her alanıyla, her aşamada, her düzeyde ilgili olduklarına dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Bizler bilim yoluyla elde edilmiş tüm bilgilerden akıl ve deneyim yoluyla somut sentezlere vararak insana ve insanlığa yararlı oluşumları yaratma gücü ve çabası içinde, bilimi, ekonomiyi, zamanı ve fiziksel kaynakları en iyi şekilde değerlendirip, en ekonomik, en güvenli, çevresel ve sosyal olarak kabul edilebilir çözümleri bulan ve aldıkları kararları uygulamaya çalışan mühendisleriz. Bizler, üreteniz, üretimi yönlendiririz. Geleceği planlayan, bugünü gerçekleştirenleriz. Gören, gördüğünü açıkça söyleyenleriz. Halkla iç içe, halka, topluma hizmet edenler, kamu yararını önde tutanlarız. Üreterek büyüyen paylaşarak gelişen bir Türkiye peşinde özveriyle koşanlarız.”

Meslekte 25, 40 ve 50 yılını dolduran mühendislere plaketleri TMMOB Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Ahmet Turan Dörtdemir, Denetleme Kurulu üyesi Selahattin Alsancak, Ali Özdemir, Şube Başkanı Hüseyin Artıcı, Başkanvekili İmdat Çetiner, Şube Saymanı Erdal Taş, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Ali Kavi tarafından verildi.

50. Yıl Plaketi Alanlar: Mustafa Sezginer, Hüseyin Bakır, Adil Kuruoğlu, Yusuf Sürmeli ve Zeki Uçak

40. Yıl Plaketi Alanlar: Tahir Bıyıklıoğlu, Ümit Çetiner, İbrahim Çirişoğlu, Şekip Nizamettin Duman, Özcan Ciğer ve Mehmet Cemal Yeşilli

25. Yıl Plaketi Alanlar: Nevzat Boğa, Recep Narinoğlu, Mustafa Cemal Babaoğlan, Fatma Füsun Bilen, Şerafettin Şenzek, Erdal Harman, Fevzi Karabudak, Mustafa Aydınnarı, Kurtuluş Güzel, Nüsret Tuna, Orhan Büyükalaca, Melih Bayramoğlu, Tuncay Ertemalp, Levent Özbadak, Rafet Aydın, Gürcan Kelahmet, Serdar Canbulat, Ali Saçıkara, Recep Karabay, Ramazan Yücel, Ismaıl Gureken, Hüsamettin Çetin, İlhan Dağtekin, Mehmet Yedievli, Nurhan Pişkin, Galip Durmuş, Hasan Basri Aktı, Ertem Arslantay ve Nihat Aksay.

MMO’DAN MESLEKTE 25, 40 VE 50 YILINI DOLDURAN MÜHENDİSLERE PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 11:36:01
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 11:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?