4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MMO’nun araç merkezi hizmette

MMO’NUN LPG’Lİ ARAÇ MERKEZİ YENİ HİZMET BİNASINDA

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nin “Gaz Sızdırmazlık Denetim ve Kontrol Noktası” yeni hizmet binasında çalışmalarını sürdürüyor.

 MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, LPG’li araç sahiplerinin “Gaz Sızdırmazlık Denetim ve Kontrolünü” yeni binada yaptırabileceklerini söyledi.

MMO Başkanı Hüseyin Atıcı, Turhan Kemal Beriker Bulvarı, Yeni Hal Kavşağı‘nda, E - 5 Karayolu üzerinde "LPG Gaz Sızdırmazlık ve Denetim Noktası" yaz ve kış şartlarına uygun otopark ve muayene alanları ve teknik kadrosuyla yeni yerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Bin 400 metrekarelik yeni hizmet merkezinde 2’si mühendis 4 personelin görev yaptığını, amaçlarının LPG’li araç sahiplerine en iyi hizmetin verilmesi olduğunu belirten Atıcı, ”Araçlardaki LPG dönüşümlerinin ilgili yasalara, yönetmeliklere ve standartlara uygunluğunun kontrolü ile sızdırmazlık kontrolü, uygunluk raporu verilmesi, Makina Mühendisleri Odası tarafından yapılmaktadır. LPG Sızdırmazlık Kontrolleri, LPG Montajı‘nı yeni yaptırmış olan kullanıcıların ilk kontrolünü MMO LPG Sızdırmazlık Kontrol İstasyonları‘ndan yaptırması gerekmektedir“ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 12:37:05
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 13:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?