29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Mobilya sektörü Adana'da buluşuyor

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Mobilya ve Dekorasyon Fuarı için geri sayım başladı. 

16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek fuara, mobilya ve dekorasyon firmalarından yoğun bir talep olduğu belirtildi. Fuar öncesi hazırlıkların hızla sürdüğünü ifade eden TÜYAP Adana Bölge Başkanı Bülent Yamaç, "Dört dörtlük bir alt yapıya sahip merkezimizde, bu sene 3 ayrı dönemde 5 farklı fuar organizasyonu yaptık. Bunların tamamı çok başarılı geçti. Fuarların gerek katılımcı firmalara gerekse bölge ekonomisine sayısız faydaları oluyor. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın da çok başarılı geçeceğini
umuyoruz. Mobilya firmalarının yoğun talepleriyle karşılaşıyoruz" dedi. 

Fuarların sektörel ve sosyal buluşma noktası haline geldiğini belirten Yamaç, "Fuara katılan firmalar kendilerini tanıtmanın yanı sıra, pazardaki konumlarını rakip firmalarla kıyaslama olanakları buluyorlar. Bu sayede kendi eksiklerini yakından görüyorlar. Fuarlar, insanların tüm duyularına hitap ettiği için, ürünlerin; rengi, işçiliği, kalitesi ve dayanıklılığı nihai tüketiciye veya dış ticaret yapan firmalara sergilenmiş oluyor. Bu da katılımcı firmalara büyük bir avantaj yaratıyor" diye konuştu. 

Ayrıca, fuara katılan firmalara devlet tarafından destek sağlandığını da kaydeden Yamaç, "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na Adana dışından katılan herkes, mutfak, banyo ve ofis mobilyalarında yüksek kalitenin olduğunu görecekler ve ihtiyaçlarını burada giderecekler. İnsanların buradan memnun bir şekilde ayrılması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2007 Perşembe 12:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan basri IP: 88.254.151.xxx Tarih : 3.05.2007 13:29:54
Adana daki bu merkez bölgede lider Türkiyedede önemli merkezlerden biri olacaktır.Bölgenin ve Türkiyenin en önemli şehirlerinden Adana da bu fuarlarla hedefine daha emin adımlarla ilerliyor.