4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Modern Çukurova’yı inşa edeceğiz'

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, "El ele vererek modern Çukurova’yı hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Adana'nın sosyal demokrat ailelerinden Toprak ailesinin, kendisine destek amacıyla bir düğün salonunda organize ettiği toplantıya katılan Ardıç, farklı partilerde siyaset yapan pek çok saygın ismin bugün Çukurova'da AK Parti'ye destek verdiğini söyledi.

Ardıç, “CHP’lisinden MHP’lisine, DP’lisinden Saadetlisi’ne sağduyu sahibi Çukurovalı seçmen bizimle beraber. Daha güzel bir Çukurova’ya kavuşmak ve modern hizmetler almak isteyen değişik siyasi eğilimlere mensup hemşehrilerimiz desteklerinin bizden yana olduğunu beyan ediyorlar. 29 Mart’ta AK Parti’nin büyük bir seçim zaferi kazanacağını kamuoyu araştırmaları ve anketler ortaya koyuyor. 30 Mart sabahından itibaren tüm Çukurovalı hemşehrilerimizle el ele vererek modern Çukurova’yı hep birlikte inşa etmeye başlayacağız” diye konuştu.

Çukurova'da büyük bir mutabakat sağladıklarını, AK Parti'nin Çukurova’da seçimleri kazanacağının anlaşılmasından sonra sağ eğilimli seçmenlerin de kendilerini destekleme kararı almaya başladığını ifade eden Ardıç, “Biz hizmette ırk, dil, din, etnik köken ve siyasi görüş ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet götüreceğiz. Herkesi ve her kesimi kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

Toprak ailesinin önde gelen isimlerinden Nuri Toprak ise, Ardıç’ın Çukurova’yı geleceğe taşıyacak yeterli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduğuna inandığını belirterek, “CHP’nin belediye başkan adayını ve belediye meclis üyeliği aday listesini içimize sindiremediğimiz için Sayın Nevzat Ardıç’la birlikte hareket etme kararı aldık” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?