4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Mücadeleye devam'

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Adana Demirspor'un külüp başkanı Bekir Çınar, alt yapıya önem verme ve takımı gençleştirme adına 7 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını belirterek, "Savaşan oyuncularla mücadelemizi vereceğiz" dedi.

Çınar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, alt yapıdan 5-6 futbolcuyu idmanlara çıkaracaklarını belirterek, "Gelecek sezonun çekirdek kadrosunu oluşturuyoruz. Ayrıca, bizim küme düşme gibi bir derdimiz yok. İyi niyetli taraftarımızın da bizler gibi düşünüp takımlarına destek vermesini istiyoruz. Adana Demirspor taraftarı, o formayı taşıyan futbolcusuna ve hocasına asla küfür etmez" diye konuştu.

Mevcut futbolcularla 35 puan kazandıklarını ifade eden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Çınar, kalan 9 maçta da 27 puan alabileceklerini söyledi.
Bu arada, Adana Demirspor Kulübü'nün 14 Mart'ta düzenleyeceği "Kebap ve Şalgam Günü" olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart Cumartesi günü saat 13.00'a ertelendi.

Kulüp Başkanı Bekir Çınar, "Tüm Adana Demirsporluları mangal ve etleriyle birlikte Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Menderes Adası'na bekliyoruz. Kebap ve şalgam gününde taraftarımızdan oluşan orkestra ekibi sunacakları müzikle güne renk katacaklar" diye konuştu.

Çınar önümüzdeki günlerde etkinlikle ilgili duyuruları yapmaya devam edeceklerini de belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 16:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?