4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Müdür makamında darp edildi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK BAHÇELER MÜDÜRÜ DARP EDİLDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sabahattin Karabulut, sabah saatlerinde makamında eli sopalı bir grup tarafından darp edildi.

Karabulut'un yakınları da dayak olayından sorumlu tuttukları MHP'li meclis üyesi Mustafa Tuncel ile görüşmek üzere belediye önüne gelince iki taraf arasında arbede çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Park ve Bahçeler Müdürü Sabahattin Karabulut sabah saatlerinde makamında eli sopalı bir grup tarafından darp edildi.

Olay güvenlik güçlerine intikal ederken, öğle saatlerinde belediye önünde olayla ilgili ikinci bir arbede yaşandı. Sabahattin Karabulut'u MHP'li Meclis Üyesi Mustafa Tuncel'in yakınlarının dövdüğünü iddia eden yakınları, bunun hesabını sormak üzere belediyenin önüne geldi. Sopalı öfkeli grup ile Mustafa Tuncel'in yakınları arasındaki gerginlik bir anda kavgaya dönüştü.

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olaya önce belediyenin özel güvenlik görevlileri, daha sonra da polis müdahale etti.

Polisin güçlükle önlediği kavgada, grubu yönlendiren ve olaya karışanlardan bazıları gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 13:49:04
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 14:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?