2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Müdür yardımcısına bıçaklı saldırı!

Adana'da bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısı, azarladığı öğrencisi ile ağabeyi ve amcasının okulda bıçaklı saldırısı ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Gazipaşa Bulvarı'nda bulunan Celalettin Sayhan İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 8/D sınıfında okuyan H.D. (14) okul idarecileri tarafından azarlanınca durumu ağabeyi ile amcasına bildirdi. H.D. ile birlikte okula gelen amca Hüseyin D. (44) ve ağabey Yasin D. (18) müdür yardımcısı Metin Balta'yı (34) makam odasında karnından bıçakladı.

3 bıçak darbesiyle yaralanan Metin Balta, kaldırıldığı Adana Numune Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Yüreğir Başkent Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı müdür yardımcısının hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Polis ekipleri, H.D., ağabeyi Yasin D. ve amcası Hüseyin D.'yi kaçmak isterken okul bahçesinde yakaladı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 18:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burhan turan IP: 85.98.102.xxx Tarih : 21.02.2008 23:21:37

kim bu adamlar.bu azgınların bu cesareti nereden geliyor.yakalanmışlar.ne olacak. yarın hepsi serbest kalır.öbür gün bir başkasına saldırı yaparlar.adaletin olmadığı bir yerde meydan böyle sırtlanlara kalır tabi. allah sonumuzu hayreyle.