4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Mühendis adayları yemekte buluştu

ENDÜSTRİ MÜHENDİS ADAYLARI MMO YEMEĞİNDE BULUŞTU

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nin Çukurova Üniversitesi ile sürdürdüğü işbirliği çerçevesinde Endüstri Mühendisliği Bölümünde okuyan geleceğin mühendisleri ile bir araya geldi.

MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, Başkanvekili İmdat Çetiner, Sekreter Üye Recep Narinoğlu, Şube Müdürü Elif Doğruyol, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Hüseyin Kalantar, Serap Akcan, Alper Tapanyiğit, Nuşin Coşkun ile birlikte Ç.Ü Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Erol’u makamında ziyaret etti. Bilgi alış verişinin yapıldığı görüşmeden sonra MMO Başkanı Hüseyin Atıcı ve beraberindeki heyet, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Rıdvan Erol, öğretim üyeleri ile birlikte Turkuaz Kafe’de endüstri mühendisliğinde eğitim gören öğrencilerle tanışma yemeğinde buluştu.

Makina Mühendisleri Odası Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, bu tür etkinliklere önem verdiklerini ve geleneksel olarak her yıl mühendis adayları ile tanışma yemeğinde bir araya gelmeyi sürdüreceklerini söyledi. Odanın öğrencilere her türlü desteğe hazır olduğunu da belirten Atıcı, mesleki konularda düzenleyecekleri seminer ve panellerle öğrencilere desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm başkanı Prof. Dr. Rıdvan Erol, işbirliğinin yararlı olduğuna dikkat çekerek, Makina Mühendisleri Odası başkanı Hüseyin Atıcı ve yönetimine teşekkür etti.

ENDÜSTRİ MÜHENDİS ADAYLARI MMO YEMEĞİNDE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 11:48:03
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 14:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?