4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Muhtar adayının aracı ateşe verildi

Adana'da bir muhtar adayının aracı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Yangın, mahalle sakinlerinin durumu erken farketmesi üzerine büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.30 sıralarında Ova Mahallesi, 44054 Sokak, 2 numaralı evin önünde meydana geldi. Yerel seçimlerde Onur Mahallesi'nden muhtar adayı olan İsmail Sayık'a ait üzerinde seçim afişinin bulunduğu 01 JA 063 plakalı kamyonet, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kartonla ateşe verildi. 2 kişi oldukları tahmin edilen saldırganlar, kamyoneti ateşe verdikten sonra olay yerinden kaçarak ara sokaklarda izlerini kaybettirdiler. Gürültüye uyanan mahalle sakinleri, kamyonetin yandığını görünce durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Vatandaşlar, kamyonetteki yangını kendi imkanlarıyla söndürmeyi başardı.

Yangın nedeniyle kamyonetin ön kısmında küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için bölgede çalışma başlattı. Polis, olay yerine gelen İsmail Sayık'ın da ifadesine başvurdu. Kundaklamanın, seçimlerde muhtar adayı olan İsmail Sayık'a gözdağı vermek için yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 09:42:30
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 09:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?