3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Muhtarı otobüste soydular

Ankara'dan Adana'ya gelirken, otobüste tanıştığı bir kişinin verdiği meyve suyunu içtikten sonra kendinden geçen Sulama Birliği Başkanı köy muhtarının 300 YTL parası ve altın bilekliği gasp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana'ya gelmek için Ankara'dan otobüse binen Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kaklıtaş Köyü'nün Sulama Birliği Başkanı ve Muhtarı Azim Dizlek (43), yolculuk sırasında tanımadığı bir kişinin ikram ettiği meyve suyu ve bisküviden yedikten sonra uyumaya başladı.

Adana'ya geldiğinde otobüsteki hostes tarafından uyandırılan Dizlek, kendisini halsiz hissetmesi üzerine bir arkadaşını çağırdı. Arkadaşı tarafından Adana Otogarı'ndan alınarak, eve götürülmek istenen Dizlek, cebindeki 300 YTL ve altın bilekliğinin çalındığını fark etti. Eve gitmek üzereyken kendinden geçen Dizlek, arkadaşı tarafından Çukurova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Serum takılıp, oksijen tüpü bağlanan Dizlek'in kendisine gelmesi için beklenirken, yapılan kan tahlillerinde yüksek dozda uyku haplarında bulunan etken maddenin tespit edildiği öğrenildi.

..
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 14:48:48
Güncelleme :26 Mayıs 2008 Pazartesi 09:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?