4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Murat Kekilli geliyor!

Özellikle Halk Ozanı Karacaoğlan’ın şiirlerinden derlediği türküleriyle Türk Rock Müziğinde haklı bir üne kavuşan Murat Kekilli sevilen şarkılarını bu kez Seyhan Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde Adanalılar için seslendirecek.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Ramazan etkinlikleri kapsamında Seyhan Kültür Merkezi önünde 29 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30’da düzenlenecek ücretsiz Murat Kekilli konserine tüm Adanalıları davet etti.

Bu arada, Seyhan Belediyesi 6. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin 30 Ağustos Pazar günkü içeriği yine çocuklara ayrıldı. Her akşam olduğu gibi yine saat 20.30’da başlayacak etkinlikler kapsamında illüzyon gösterisi ve ardından geleneksel gölge oyunumuz Hacivat ve Karagöz izleyicileri için ‘perde’ diyecek.
Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT) oyuncuları, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 31 Ağustos ve 1 Eylül akşamı ‘Şehri Şirin’i İstanbul’ isimli orta oyununu sahneleyecek.

Ramazan etkinliklerinde 2 Eylül Çarşamba günü halk oyunu ve animasyon gösterileri sahnelenecek. Etkinlik programının 3–4 Eylül akşamında Tasavvuf Musikisi konseri yer alıyor

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 14:56:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?