3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Murat Yüksel'e Durak sahip çıktı

Önceki sezon takım arkadaşı Bayram ile girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanan ve o günden beri adeta yatağa mahkum kalan Adanaspor’un başarılı futbolcusu Murat Yüksel’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak sahip çıktı.

Murat Yüksel’in Adana sporu için büyük bir oyuncu olduğunu kaydeden Durak, “Maalesef, o sakatlık anına ben de tanık oldum. Daha sonra takip ettik, ancak bir daha yürüyemeyeceğini öğrenmiştik. Sporcu için sakatlanmak büyük bir üzüntü kaynağı. Bizler de büyük üzüntü duyduk. Murat, Adana’nın önemli oyuncularından. Şu ana kadar gerek iş yoğunluğu gerekse bilgilenmememiz nedeniyle Murat’ın durumu hakkında pek de sağlıklı bilgi alamamıştık. Günlerdir Adana spor medyası bu olayı gündeme aldı. Öncelikle spor medyasına teşekkür ediyorum. Böylesine anlamlı bir olayı gündeme aldıkları için. Gerekli talimatı verdim. Ne gerekiyorsa yapılacak. Ancak, öncelikle ne yapılması gerektiğini bilmek gerekir. Murat bizim evladımız” dedi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Nihat Geven de, Başkan Durak’a duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederken, “Adana medyasının görevi sadece takımların maç skorlarını takip etmek değil. Biz gazeteciler, spor ile ilgili her konuyu işlememiz gerekir. Bakın, Murat Yüksel gibi kardeşimize sahip çıkılabilmesi için herkes üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirdi. Ben de başta spor medyası olmak üzere katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız gereken desteği vereceğini bildirdi. Bu çok güzel bir gelişme. Bir futbolcunun yeniden yürüyebilmesi, ayakta kalabilmesi, çocuğunu kucağına alabilecek olması son derece önemli. Başkan Durak, Adana sporuna bugüne kadar büyük hizmetler verdi. Bundan sonra da verecektir: Böylesine bir günde Murat’ın yanında olması da çok anlamlı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Durak, makamına çıkamayan Murat Yüksel’i belediye binası girişinde ağırlarken, bu oyuncunun her zaman yanında olacağını söyledi. Murat Yüksel de, Başkan Durak’a teşekkür ederken, “Yeniden yürümek istiyorum. Böyle bir imkanın var olduğunu söylediler. Benim bunu gerçekleştirebilecek imkanım yok. Bu imkanı sağlayacak olan başkanımıza gerçekten minnettarım. Tüm spor medyasına da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 17:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur can ülker IP: 193.255.247.xxx Tarih : 10.11.2008 18:26:07

ALLAH dayıma bıran once salık şifa versin bir an once ağa kalkmasını İstiyorum