5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

'Müsadenizle evlenmek istiyorum Hakim Bey'

Kahramanmaraş’ta küçük yaştaki kızı kaçırıp tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan sanık, kaçırdığı kızla evlenmek için hakimden izin istedi. Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Gökhan Onaran (22) ile G.T. ve babası Mustafa T. hazır bulundu.

Kız arkadaşı olan 15 yaşındaki G.T.’yi kaçırıp rızasıyla ilişkiye girdiği ve alıkoyduğu iddiasıyla 8 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Gökhan Onaran, "G.T. ile Kahramanmaraş’ta tanıştık. Evlenmek için ailesinden istettirdim ama vermediler. Yıldırım aşkıyla birbirimize bağlandık. Anlaşıp Niğde’ye kaçmaya karar verdik. Orada da ailesi bizi ayırmasın diye cinsel birlikteliğimiz oldu. Kötü bir niyetim yoktu. Eğer izin verirseniz onunla evlenmek istiyorum. Ailelerimiz anlaştı. Tahliye etmenizi bekliyorum" dedi.

Duruşmaya babası Mustafa T. ile katılan G.T., ise gerçek yaşının 15’ten büyük olduğunu iddia ederek, "Ailem beni Gökhan’a vermeyince birlikte anlaşıp kaçtık. O beni, ben onu seviyorum. Tahliye olursa evleneceğiz. Zorla kaçırma yok. Şikayetçi de değilim" diye konuştu.
Mustafa T. ise bir kızgınlıkla şikayetçi olduğunu belirterek, "Önce kızmıştık ama sonra anlaştık. Tahliye olursa düğünlerini yapacağız. Şikayetçi değilim" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tahliye talebini reddederken, G.T.’nin annesinin dinlenmesi ve genç kızın yaşıyla ilgili raporların beklenmesi içi duruşmayı ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 12:53:19
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 13:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?