3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

MÜSİAD yaşlılarla piknik yaptı

MÜSİAD Adana Şubesi, "Yaşlılar Haftası" ve "Orman Haftası" dolayısıyla huzurevi sakinleri için piknik düzenledi.

MÜSİAD Adana Şubesi üyeleri, huzurevi sakinleri ve Orman Bölge Müdürlüğü personelinin katıldığı piknik, Süleyman Demirel Arboretumu yakınındaki Çardak mevkiinde gerçekleştirildi. Piknik öncesi MÜSİAD Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, Orman Bölge Müdürü Seyfettin Yılmaz ve Huzurevi Müdürü Hamza Dönmez, huzurevi sakinleriyle birlikte fidan dikti.

Daha sonra piknik alanına geçilirken, "Beyza Piliç" özel olarak hazırladığı menüyü konuklara ikram etti. Ayrıca, huzurevi sakinlerine çiçek verilerek, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Peygamber Efendimizi anlatan "Nurundandır Bütün Nurlar" isimli kitap hediye edildi.

MÜSİAD Şube Başkanı Gök, yaşlılara hizmet etmenin kendileri için meşakkat değil, gurur olduğunu belirterek, "Yeni fidanlar nasıl ki asırlık ağaçların gölgesinde güven içerisinde büyüyorlarsa, bizler de sizlerin gölgesine sığınarak büyüdük ve bize kazandırdığınız öz güven ile çocuklarımızı büyütüyoruz. MÜSİAD, '7'den 70'e yeşil bir geleceğe' derken; yeşili korumanın kişi işi değil nesillerin işi olduğunu bilerek söyledi. İçinde bulunduğumuz güzellikler ile o güzellikleri korumayı bize öğreten büyüklerimizin bir arada olması ne kadar güzel. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Destek olan herkese teşekkürü borç biliyorum" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 16:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?