4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MÜSİAD'ta Gök güven tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’nin 15. Olağan Genel Kurul toplantısında Bilal Nadir Gök güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Toplantıya Genel Başkan Ömer Cihat Vardan, Genel Merkez Temsilcileri, Adana Milletvekilleri Fatoş Gürkan, Ali Küçükaydın, Vahit Kirişçi, Necdet Ünüvar, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk MÜSİAD Mersin ve Hatay Şube Başkanları, MÜSİAD üyeleri ve misafir katıldı.

Tek liste ile girdiği seçimde yeniden başkanlığa getirilen Bilal Nadir Gök, ülkede ve bölgede ekonomik zorlukların yaşandığı bir dönemden geçildiğine dikkat çekerek herkesin moralini yüksek tutarak mücadeleye devam etmesi gerektiğini söyledi.

Gök, “Allahın izni ile birbirimize kenetlendikten ve destek olduktan sonra yıkılmamız mümkün olmayacaktır” dedi. Gök, kendisinden önceki yönetime teşekkür etti. Gök, İsrail’in Filistin’de uyguladığı katliamı ve buna seyirci kalan ülkeleri kınadı.
MÜSAİD yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Bilal Nadir Gök, Mustafa Çalışkan, Mehmet Eğin, Ahmet Çam, Hikmet Aslan, Nayim Yeldan, Dinçer Öşener, Celal Aydın Kurdak, Ali Sicim, Ergün Kurluk.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 13:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?