4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Mustafa İzgioğlu güven tazeledi

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir İlçe Kongresi yapıldı.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Mustafa İzgioğlu, yeniden seçilerek güven tazeledi.
Ağa Alışveriş merkezinde yapılan olağan genel kurulda Divan Başkanlığını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Recai Yıldırım, Türkiye'yi bölmeye yönelik ciddi çabaların arttığı bir süreçte derin kaygı duyulması gerektiğini belirterek, kayıtsız kalanlara yönelik “Türkiye bölünmez diyenler ya haindir yada gafildir” sözleriyle isyan etti. AKP hükümetinin de bilerek yada bilmeyerek uyguladığı politikalar ile bir çatışma ortamının hazırlanmasını sağladığını savunan Yıldırım, böyle bir ortamda hala “Türkiye bölünmez” diyenler olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye nasıl bölünür diyen ya haindir yada gafildir. Çatışma ortamından sonra önce birlikte yaşama iradesi kaybolur. Sonra Birleşmiş Milletler müdahil olur. Sonra yeşil hat çekerler. Yugoslavya böyle bölündü” dedi.


MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan'ın okuduğu Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin mesajının ayakta alkışlandığı kongrede mevcut Başkan Mustafa İzgioğlu'nun başında olduğu tek liste ile seçimlere gidildi. Yönetim kurulundaki isimler şunlardan oluştu:


Ahmet Aslan, Ayhan Bulan, Cafer İbici, Ekrem Tanrıkulu, İbrahim Bahir, İlhami Uğun, Mahmut Yörük, Mehmet Satar, Murtaza Erdoğan, Muzaffer Kaya, Müslüm Ergör, Nuri Polat, Ramazan Güler, Süleyman Fidan, Yıldıray Şener ve Zeki Üzümcü.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 16:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?