4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Müteahhitler belediyelerle buluşacak

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş., tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası işbirliği, Çukurova Belediyeler Birliği desteğiyle düzenlenen, Adana 3’üncü Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı, 30 Eylül-3 Ekim 2009 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Belediyelerin ihtiyaç duyduğu malzeme, araç, gereç ve donanımların yanı sıra, belediyelere proje ve hizmet sunan kuruluşların da tanıtıldığı fuar, sektörde bulunan üretici firmaları da ortak çatı altında buluşturacak.

Fuara katılacak peyzaj firmaları, müteahhitlik firmaları iş yaptıkları kamu ve özel okullar, belediyeler ile birebir görüşme fırsatı yakalayacak.Adana 3’üncü Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı’na Pakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Makedonya, Moldova, İran, Kosova Cumhuriyeti gibi ülkelerden konuk belediye başkanları ile yabancı ziyaretçiler de gelecek.

Yurtiçinden de yüzlerce belediye başkanı ve yerel yöneticinin ziyaret edeceği fuarın geçen yılki ziyaretçi sayısının üzerine çıkması bekleniyor.TÜYAP Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı ve Bölge Başkanı Bülent Yamaç, yaptığı açıklamada, belediyeler, kamu ve özel okulların yaptıracakları çevre düzenlemesi, spor tesisleri, peyzaj çalışmaları hakkında fuara katılan seçkin firmalarla görüş alışverişinde bulunabileceklerini belirterek, “Yurtdışından belediye başkanı düzeyinde ziyaretçilerimiz olacak. Firmalarımız açısından bu fuar yurtdışına açılım fırsatı da olacak. Yurtiçinden fuarımıza gelecek belediye başkanları ihtiyaçlarını nereden karşılayabileceği konusunda fikir sahibi olacak” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 16:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?