4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

MYO'da yeni eğitim yılı başladı

Adana Valisi İlhan Atış, diğer vatandaşların ikna edilerek ve üzerlerindeki korkunun kaldırılarak barış dolu günlerin sağlanacağını söyledi.

Vali Atış, Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu'nun 2009-2010 eğitim-öğretim yılının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu ve yüce bir devlet olduğunu belirterek, "Kardeşlerimizle olan kavgayı da, teröristi ve terörizmi de ayırarak diğer vatandaşlarımızı ikna ederek, diğer vatandaşlarımızın üzerindeki korkuyu kaldırarak, mutlak surette daha iyi, daha güzel barış dolu günlere kesinlikle kavuşacağız" dedi. Atış, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Eğer sizler özveri ile çalıştığınızda karşılığını da alıyorsanız akşam yatağınızda rahat uyursunuz. Aksi taktirde uyumanız mümkün değil. Bizler yani sizlerin çalışma arkadaşları olarak tek bir görevimiz var; sizlerin iyi çalışmasını, hukuka uygun çalışmasını sağlamaktır. Öyle ise tek amaçta birleşmek üzere, yani hukuk devletini bütün ilkeleriyle oturtmak üzere yola çıktık, devam edeceğiz. Hiç yorulmayacağız."

Ülkenin geleceğinin gençler olduğunu ve Türkiye'nin muhteşem bir geleceğinin olduğuna inandığını ifade eden Atış, "Hiç karamsar değilim, hiç olmadım. Son zamanlardaki problem gibi gözüken olaylarda 70 milyonluk koca bir cumhuriyet için üstesinden gelinemeyecek olaylar değildir. Hatta çok küçük olaylardır. Ama biz bazen olayları çok büyütmekte de mahir olduğumuzdan, gözümüzde çok büyüterek çözümlenemez gibi sanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin çözemeyeceği hiçbir problem yoktur. Ve biz bütün problemleri çözmekte de muktediriz" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 15:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?