2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Nasıl kıydınız minik Berivan'a?

Adana'da 5 yaşındaki bir kız çocuğu iple boğularak öldürüldü. Tecavüz edildiği sanılan küçük kızın cesedi, üvey ablası tarafından yol kenarındaki drenaj kanalında bulundu.

Olay, Karataş ilçesine bağlı Tabaklı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, 4 yıl önce babası ölen 5 yaşındaki Berivan K., akşam saatlerinde köy meydanında oyun oynarken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaçırıldı.

Berivan K.'nın yokluğunu saat 18.00 sıralarında fark eden ailesi komşularıyla birlikte aramaya başladı. Jandarma ekiplerinin de katılımıyla geç saatlere kadar yapılan aramalar sonucu küçük kız bulunamadı.

Sabah saat 05.30 sıralarında ineklerini meraya götüren Berivan K.'nın üvey ablası Durdu K. (43), "İnekleri götürürken görmedim. İnekleri bırakıp tekrar köye döndüğümde yolun kenarında bir ayak gördüm. Önce bebek ayağı zannettim. Başı ve gövdesi kanalın içerisinde sırtüstü yatar haldeydi. Saçına baktığımda kız kardeşim olduğunu fark ettim. Hiçbir şey yapamadım. Hemen haber vermek için oradan ayrıldım" dedi.

Kaybolmadan bir saat önce birlikte kiraz yediklerini belirten Berivan K.'nın amcası Bahattin K. ise, "Birlikte kiraz yedik. Hatta kirazın güzellerini seçiyordu. Ben de 'amcana iyisini bırakmıyorsun' diyerek şaka yaptım. Sonra da oyun oynamak için ayrılmıştı. Akşam saatlerinde olmadığını fark ettik. Gece geç saatlere kadar aradık ama bulamadık" diye konuştu.

Boğazından iple boğulduğu belirlenen Berivan K.'nın omuz, göğüs ve bacaklarında morluklar olduğu ve tecavüze uğramış olabileceği bildirildi. Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan kız çocuğunun kesin ölüm sebebi ve tecavüz olayının yapılacak otopsiden sonra belli olacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 15:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut akdivit IP: 88.247.37.xxx Tarih : 18.06.2008 08:40:21

allahsızlar sizin allahınız yok  kitapsızlar siz insan  değilsiniz