30
Nisan
2024
Salı
ADANA

‘Neden ters baktın' kavgası: 3 yaralı

ADANA'da, üniversiteye hazırlık dershanesinin öğrencileri arasında ‘ters bakma’ yüzünden çıkan bıçaklı kavgada, 1'i ağır 3 öğrenci yaralandı.

Doktor Ali Menteşoğlu Caddesi'ndeki Taşa İşhanı'nın 3'üncü katındaki özel dershanenin kafeteryasında, ÖSS'ye hazırlanan 17 yaşındaki A.C. ile aynı yaştaki Ü.E. arasında birbirlerine ters bakma yüzünden kavga çıktı. Yöneticilerin müdahale ettiği öğrenciler, dershaneden ayrıldı. Bir süre sonra arkadaşlarını toplayarak sokakta tekrar bir araya gelen A.C. ile Ü.E. bıçaklarla birbirlerine girdi.

Kavgada, Şanlıurfa'daki Ceys Aşireti'nin Adana kolunun reisliğini yapan işadamı İsa C.'nin çocukları olan A.C., ağabeyi 18 yaşındaki Musa C. ile Ü.E., çeşitli yerlerinden yaralandı. Devriye gezerken kavgayı fark eden motosikletli polislerin müdahale ettiği öğrenciler, yaralı Ü.E.'yi de yanlarına alarak ara sokaklara girip kaçtı. Yaralı iki kardeş ise Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan A.C. ameliyata alındı.

Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılardan Musa C. olay yerinde görüntü almak isteyen habercilere, “Biz aşiret reisinin çocuklarıyız, çekmeyin” diye bağırarak tepki gösterdi. Kaçan yaralı Ü.E. ile diğer zanlıların yakalanması için bölgede operasyonlar sürdürülüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 14:10:32
Güncelleme :11 Aralık 2007 Salı 14:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?