1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Nehirde yosunlara takıldı

NEHRİN ORTASINDA YOSUNLARA TAKILDI

Adana'da bir kişi Seyhan Nehrinden geçmek isterken yosunların ayağına dolaşması sonucu mahsur kaldı. Boğulma tehlikesi geçiren kişiyi bir balıkçı, kayığı ile kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Sakarya (46) Yüreğir ilçesinden Seyhan ilçesine geçmek için köprüyü kullanmak yerine fazla suyun bulunmadığı Seyhan Nehrinden geçmek istedi. Nehrin ortasında oluşan küçük su göletlerinden geçmek isteyen Sakarya, ayağının yosunlara dolaşması üzerine suda mahsur kaldı. Boğulma tehlikesi geçiren adam, yaklaşık yarım saat boyunca yosunlardan kurtulmaya çalıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Sakarya'nın kurtarılması için Büyükşehir Belediyesi'ne

bağlı Can-Kur ekibinden yardım istedi. Olay yerine kurtarma ekiplerinin gelmesi beklenirken, bir balıkçı kayığı Sakarya'yı mahsur kaldığı yerden çıkarmayı başardı. Sakarya'yı boğulmaktan kurtaran balıkçı, " Adam yüzme bilmiyormuş, biraz daha ilerleseymiş boğulabilirmiş. Biz burada balıkçılık yapıyoruz, yaptığımız iş gereği de benzeri birçok olayla karşılaşıyoruz. Bu nehirde bir çok kişiyi boğulmaktan kurtardık. Bugün bir kişiyi daha kurtararak insanlık görevimizi yaptık" dedi.

NEHRİN ORTASINDA YOSUNLARA TAKILDI
NEHRİN ORTASINDA YOSUNLARA TAKILDI
NEHRİN ORTASINDA YOSUNLARA TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2011 Pazartesi 10:23:03
Güncelleme :25 Temmuz 2011 Pazartesi 13:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?