29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Nehre atlayan genci öğretmen kurtardı

Adana'da, Seyhan Nehri'ne atlayarak intihar girişiminde bulunan genci, çocuklarıyla nehir kıyısına gezmeye çıkan öğretmen kurtardı. 

Edinilen bilgiye göre, kısa bir süre önce kız arkadaşından ayrıldığı ve bu yüzden bunalımda olduğu iddia edilen Taner Bulut (25), arkadaşlarıyla Seyhan Nehri üzerindeki Gençlik Köprüsü'nden geçerken, bir anda nehre atladı. Bulut, yüzme bilmediği için çevredekilerin şaşkın bakışları arasında suda çırpınmaya başladı. Arkadaşları da yüzme bilmeyen Bulut'un imdadına, çocuklarıyla nehir kıyısına gezmeye gelen Sarıçam İlköğretim Okulu'nda görevli sınıf öğretmeni Mustafa Kılıç (35) yetişti. Çocuklarının gözleri önünde hiç tereddüt etmeden nehre atlayan Kılıç, çevredeki vatandaşların uzattığı bir bota bindirdiği Bulut'u, baygın bir şekilde kıyıya taşıdı. Vatandaşların yardımıyla kıyıya çıkarılan Bulut, ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yarı baygın hastaneye kaldırılan Bulut, tedavisi yapıldıktan sonra evine gönderildi. 

Çocuklarıyla nehir kıyısına gezintiye çıktığını belirten öğretmen Mustafa Kılıç, "Bir anda nehre atlayınca şaka yaptığını zannettik. Sonra baktım, gerçekten boğuluyor. Hemen suya atladım ve bota bindirip kıyıya çıkardım" dedi. 

Çevrede toplanan kalabalık, boğulmak üzere olan genci kurtaran öğretmeni alkışlarla tebrik etti.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2007 Perşembe 12:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?